اطلاعات کتابخانه

تا پیش از سال ۱۳۷۲ که سال احداث کتابخانه میرداماد عنوان شده است، این کتابخانه در محل شهرداری اصفهان و به عنوان کتابخانه مرکزی این شهر شناخته می شد. با تغییر مکان کتابها به مکان حاضر در سال ۱۳۷۲ سال تآسیس این کتابخانه و نام آن به میرداماد تغییر یافت و تا پیش از احداث کتابخانه مرکزی به عنوان کتابخانه نخست شهرداری شناخته می شد. اکنون کتابخانه ی میرداماد با بیش از  ۹۰۰۰ جلد کتاب در کلیه ی زمینه های مطالعاتی در خدمت شهروندان گرامی می باشد.

 

کتابخانه ی میرداماد علاوه بر بخش عمومی که مشتمل بر کتابهای علوم پایه، فلسفه، دین و مذهب، علوم سیاسی و اجتماعی، زبان و زبان شناسی، ریاضی و علوم پزشکی و بهداشتی، روانشناسی، ادبیات و تاریخ می باشد دارای سه   بخش مجزا یعنی بخش حقوق و کودک و نوجوان و مبادله نیز هست . هدف از راه‌اندازی بخش  نوجوان در کتابخانه‌ی عمومی میرداماد، نه تنها درمعرض نمایش گذاردن کتاب‌های ویژه‌ی نوجوانان، که ایجاد فضایی مناسب برای این رده سنی مستعد و توانمند بود تا مکانی مناسب برای مطالعه و البته تفریحات سالم فکری آنان را در یک مکان فراهم آورده باشد. تا نه تنها از اوقات و منابع به خوبی بهره ببرند، که بتوانند به کشف توانایی‌ها و استعدادهای خود در حوزه‌های گوناگون مطالعاتی بپردازند.که در حال حاضر بالغ بر۰ ۵۰۰عنوان کتاب را داراست.

 

 علاوه بر این سه  بخش مهم، دو سالن مطالعه یکی مختص دختران و دیگر مختص پسران در کلیه ی روزهای کاری هفته در خدمت شهروندان و عزیزان دانشجو و دانش آموز است و طبق آمار ،رقمی بی شمار  ماهیانه از آن استفاده می کنند. در ضمن بخش مرجع این کتابخانه مشتمل بر ۴۰۰۰ کتاب است که در سالنی به طور مجزا در اختیار پژوهندگان و علاقمندان قرار دارد. همچنین میز پژوهش  از جمله بخشهایی است که افرادی که علاقمند به مطالعات    پژوهشی در مکانی مجزا  می باشند با پرداخت هزینه کم  به مدت ۱ ماه استفاده می  نمایند . بخش نفیس و کتب قدیمی نیز از دیگر بخشهای مهم این کتابخانه محسوب می گردد.  

کارکنان کتابخانه

مسئول کتابخانه: فهیمه جعفرپیشه

کتابداران:شادی کتابی، الهام مجلسی، الهام نیک کار، فرنوش موسوی، حمیدرضا اعرابی، اکبر جوانبخت، فرشید زمانی

بخش ها و خدمات
طرح ها و برنامه ها
گالری تصاویر